Шведската верига магазини за мебели Ikea избра Лондон, Ню Йорк,

...
 Шведската верига магазини за мебели Ikea избра Лондон, Ню Йорк,
Коментари Харесай

Ikea влиза във вътрешността на градовете

 Шведската верига магазини за мебели Ikea избра Лондон, Ню Йорк, Стокхолм, Виена, Шанхай и Мадрид, с цел да тества новия си модел на градски магазин на бъдещето за да изнася добитите знания към останалите пазари, на които участва, написа испанското икономическо издание Expansion.
 

През лятото Ikea ще открие в Мадрид най-големия си градски магазин в Европа. Той ще разполага с повърхност от 2300 кв. м и ще бъде ситуиран на четири етажа. Магазинът ще отвори порти през лятото с инвестиция за 6 млн. евро и 60 чиновници. Той ще предлага 1000 типа мебели – от дивани до библиотеки през осветителни тела и декорация.

В магазина ще могат да се купуват всевъзможни артикули от каталога на Ikea от целия свят, които ще могат да бъдат доставяни в дома или да бъдат взети на място. Целта на компанията е той да включва опция за персонализиране на артикули, дегустация на храна или занимания, свързани с декорацията и интериорния дизайн.

 

Магазинът ще следва значително линията, която Ikea към този момент начерта преди една година с откриването на първия си градски магазин в Испания, само че площта му ще е над два пъти по-голяма, което ще го трансформира в най-големия магазин Ikea в Европа.

Формата му на действие обаче няма да се промени – магазинът няма да разполага със личен склад, защото ще се доставя от един от огромните хранилища на веригата отвън столицата. Шведската компания не изключва опцията, в случай че пробата се окаже сполучлив, да открие и други магазини в центъра на Мадрид или други испански градове.
По публикацията работиха: Божидарка Чобалигова, редактор Бойчо Попов
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР